Hacıömerler İlkokulu

Vizyon: Öğrencilerin Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçları ve Milli Eğitim İlkelerine uygun olarak; gelişen teknolojiyi yakından izleyerek ve kültürümüzden gelen yöresel işlerin yaşatılmasını; iş ve hizmet sektörüne uygun üretken bireyler haline gelmesini sağlamak.

Misyon: Çağdaş yeniliklere açık, üretim çeşitlerini artıran, üreten, ürettiklerini değerlendiren bireyler yetiştirmek.

Isınma: Soba
Yabancı Dil:
Lojman: 1 -
Servis Bilgisi: Öğretmen servisi bulunmamaktadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://haciomerler.meb.k12.tr

Adres - Hacıömerler Mahallesi Dursunbey/BALIKESİR

Yerleşim Yeri - Mahalle

Adres - Hacıömerler Mahallesi Dursunbey/BALIKESİR

Ulaşım Öğretmenler kendi özel araçları ile okula ulaşım sağlamaktadır.Özel ticari taksiler ile de ulaşım sağlanmaktadır.Belediye otobüsü bulunmaktadır.(11:30-17:00)

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe merkezine uzaklık 6 km olup araba ile 10 dk sürmektedir.İl merkezine uzaklık 65 km olup araba ile 1 saat sürmektedir.İl merkezine her saat otobüs bulunmaktadır.